Adina Păun

  • consultant în alăptare certificat internațional IBCLC, cu peste zece ani de experiență;
  • moașă, absolventă a Facultății de Moașe din cadrul UMF Carol Davila;
  • absolventă a masterului din cadrul FMAM UMF Carol Davila în cadrul programului „Îngrijiri specifice ale lăuzei și nou-născutului la domiciliu”, cu lucrarea ”Ghid de îngrijire a prematurilor pentru părinți”
  • educator pre și post natal, 
  • activist pro-moașe; vice-președinte al Asociației Moașelor Independente în perioada 2014-2017

Despre mine

Sunt un om bogat pentru că am două cele mai cele fete cucuiete de pe planetă. O familie minunată. Și câțiva prieteni care fac trecerea pe acest pământ o călătorie care merită toată zbaterea.

Sunt de asemenea un om norocos. În primul rând, din nou, datorită oamenilor pe care mi i-a dat viața. În al doilea rând, datorită faptului că mă trezesc în fiecare dimineață recunoscătoare că fac munca pe care o iubesc.

Am avut mai multe meserii de-a lungul timpului. Toate mi-au plăcut întrucâtva, fiecare m-a învățat lucruri care îmi sunt folositoare în cele mai surprinzătoare momente. Sunt ferm convinsă că toate peregrinările mele au avut un rost.

Dar erau lucruri pe care le făceam. Acum sunt, simt, cresc ca și moașă.

Cei mai buni profesori pe care i-am avut au fost și sunt mamele și bebelușii pe care am avut onoarea să îi însoțesc cât de puțin.  Le datorez contactul cu divinul din fiecare zi, și binecuvântarea unei meserii pe care o iubesc.

Au marea mea recunoștință și sper să știe, fiecare, că sunt o rază de soare în viața mea.

Consultant alăptare

Sunt alături de mame pentru a le ajuta să își definească și să își atingă obiectivele în alăptare

Educator perinatal

Aduc calm și siguranță prin informații pertinente și relevante, în timpul sarcinii și după nașterea copilului

Voluntariat și activitate ONG

Particip alături de organizații extraordinare la proiecte legate de sănătatea reproductivă

Ce spun mamele

Adina, ai fost de nepretuit pentru mine si pentru fiul meu Eric. Datorita tie am reusit sa alaptez in conditii aparent imposibile ( pompa timp de 10 luni:). La tine am apelat si cand am trecut la solide si cand am fost stresata de intrebari la care raspunsurile specialistilor erau contradictorii. Ai fost de fiecare data si luminata si calda si intelegatoare si iti multumesc foarte, foarte mult. Am avut mare noroc sa te am alaturi in acest carusel emotional frumos dar totusi atat de intens.
Laura
Dintre oamenii care au intersectat viata mea, Adina Paun este unul dintre cei foarte putini (ii numar pe degetele de la o mana) in fata carora ma inclin cu respect, multumire, admiratie si mult drag! Este un om frumos si un suflet mare. Adina, nu am cuvinte sa iti multumesc!
Alina
Ani de experiență
0 +
Mame ajutate
0 +
Cursanți
0 +