Comunitatea La Primul Bebe- online și offline

La Primul Bebe este organizația care ne-a demonstrat tuturor puterea unor mame unite către un scop comun. 

Admir mult principiile și echipa din jurul acestui proiect care sunt sigura ca a salvat multe mame în multe nopți negre de început și nu numai. În plus, pe lângă suport pentru momente cu batiste, La Primul Bebe se mobilizează exemplar in jurul unor cauze umanitare pe care le scoate din anonimat și le rezolva prin, din nou, energia și efortul mamelor.

 

La Primul Bebe este singura comunitate din România susținută de Facebook USA, prin bursa Facebook Community Leadership Program 2018 oferită celor mai bune 100 de comunități din lume

La Primul Bebe a luat naștere odată cu crearea unui grup de Facebook în care au fost adăugate 10 proaspete mame. De atunci a evoluat într-una dintre cele mai puternice comunități online din România, reunind peste 100,000 de membri într-o conversație moderată, respectuoasă și de mare ajutor în privința a orice legat de viața cu copiii. 

 

 

Dar La Primul Bebe nu a rămas doar în online, ci a pășit hotărât în lumea reală printr-un ONG care ajută mamele din România care își doresc să se dezvolte ca părinți și ca oameni. Peste 110 de evenimente anuale, campanii de conștientizare și informare, conversațiile animate din comunități contribuie fiecare la un viitor mai bun și mai echilibrat pentru copii și familiile lor.

Campaniile umanitare La Primul Bebe

Un alt mod prin care La Primul Bebe se implică în comunitate sunt campaniile umanitare, care până acum au adunat peste 1 milion euro pentru proiecte care înbunătățesc viețile a mii de copii în fiecare zi.   

Eu și La Primul Bebe

Alăptarea este un subiect important pentru o comunitate de mame, si LPB îi acordă atenția pe care o merită. Unele dintre primele evenimente offline ale LPB, la care am avut plăcerea să fiu speaker, au avut ca subiect central alăptarea. În prezent, LPB organizează un eveniment dedicat în fiecare an în fiecare comunitate. De-a lungul timpului, am discutat despre alăptare cu membrii comunităților din București, Iași, Galați, Cluj sau Constanța 🙂

Răspund întotdeauna cu bucurie invitatiei LPB de a vorbi despre alăptare. Mame și tati interesați, cu energie și întrebari bune- o plăcere de fiecare dată! 

Cum puteți ajuta La Primul Bebe